Diensten

IOS Ensac is specialist op gebied van online advertising en marketing en verzorgt de strategie, inkoop, executie, optimalisatie en evaluatie van online media campagnes voor inmiddels meer dan 100 opdrachtgevers. Hierbij wordt u deskundig begeleid om te komen tot de meest effectieve campagnes op Internet. Daarnaast assisteren adviseurs van IOS Ensac u op het gebied van online campagnes. Middels geavanceerde statistieken en ROI-tracking met ProgramAcht is IOS Ensac in staat uw campagnes effectief te monitoren en eventueel bij te sturen.


Advisering en uitvoering op gebied van: · Online Media Inkoop · Online marketing strategie & tacktiek · Research, analyse en evaluatie

Online Media Inkoop
Maak een vliegende start met uw online campagne door de media inkoop door IOS Ensac te laten verzorgen. Wij verzorgen uw advertentie teksten in Google AdWords, en Qualigo (ilse, Vindex, e.a.). Het voordeel is dat alle online campagnes beoordeeld worden op conversie. Hierdoor weet u dat uw budget op de meest effectieve manier wordt ingezet.

Wanneer u kiest om uw online media inkoop door IOS Ensac te laten verzorgen kunt u de volgende voordelen behalen:
1. Snel gericht en interessant bezoek generen op uw website door de inzet van zoekwoorden die hun succes hebben bewezen met SEP campagnes of aantoonbare conversie hebben behaald.
2. Kosten efficient door kennis en ervaring met nationale en internationale zoekmachine campagnes.
3. Onafhankelijkheid doordat wij meerdere vormen van zoekmachine marketing ondersteunen.
4. Overzichtelijk en steekhoudende management informatie. Waardoor het rendement van online campagnes sterk kan worden verbeterd.


Voordelen
* gebudgetteerd adverteren
* snel en gericht adverteren
* groot bereik zoekende publiek
* sterk verbeterde advertentiewaarde.


Aktie Qualigo voor 100 euro gratis clicks
Om u kennis te laten maken met PPC campagnes heeft IOS Ensac met Qualigo (Ilse, Vinden, e.a.) een zeer interessant aanbod voor u. Wanneer u nu een account opent van 250 euro ontvangt u 100 euro aan clicks gratis. Om de kosten-opbrengsten verhouding volledig transparant te maken biedt IOS Ensac een eigen online rapportage ProgramAcht, waarin u direct het resultaat van uw online campagnes ziet. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal campagnerendement.

 

Internet marketing strategie
Invulling van de te volgen internet marketing strategie is essentieel voor het succes van uw campagnes. Met u bepalen we de doelstellingen, doelgroep en de tone of voice van de campagne. Bovendien worden zaken als: het budget, de te hanteren middelen en campagne variabelen vooraf vastgesteld De consultants van IOS Ensac adviseren u graag op het gebied van deze strategieformulering.

Internet marketing tactiek
Na invulling van de strategische fase zal deze uitgewerkt dienen te worden in de te volgen tactiek van een campagne. In deze fase wordt onderzocht/bepaald op welke (groepen) websites de in te zetten middelen geplaatst zullen worden.

ROI analyse/campagne evaluatie
ProgramAcht wordt aan u als adverteerder voor een sterk gereduceerd tarief aangeboden als meetinstrument voor meten van het succes van uw campagne. Op basis van deze gegevens wordt vormgegeven aan tussentijdse en eindevaluaties van uw campagnes.

 

meer info & tarieven...